2022. Met een jaartje vertraging lijkt onderstaande eindelijk te kloppen. U zal ons wellicht wel vergeven dat we onderstaand tekstje schaamteloos recycleren.

2021. Het jaar dat voor altijd synoniem zou staan voor de woorden “we kunnen en mogen opnieuw…”. Voor Mainstream Music Band is dit niet anders: we kunnen en mogen opnieuw optreden. Eind dit jaar presenteren we dan ook graag onze nieuwste eindejaarsshow.

Dit jaar nemen we jullie mee naar The Roaring Twenties. Post-Corona maken we graag de analogie met deze bruisende historische periode. In de jaren ’20 van de vorige eeuw kwam de wereld net uit een van de grootste crisissen die de mensheid ooit gekend had (Wereldoorlog I met alle bijhorende ellende). Wat volgde, kort na de heropbouw en het economisch herstel, was een periode van ongebreideld enthousiasme en optimisme. Tijdens die periode, gekend als de Roaring ( de roerende) Twenties, kende het dagelijkse een sterke revival, waarvan de muziek uit die tijd een culturele expressie was. Jazz, bigbands, dansorkesten en swing maakten een sterke ontwikkeling en opmars door. Heel wat deuntjes die de dag van vandaag nog steeds bekend in de oren klinken zijn toen ontstaan.

Heden ten dage komen we ook uit een wereldwijde crisis, en leeft de hoop eens te meer dat er opnieuw een periode van heropleving en welvarendheid mag aanbreken. Die hoop delen we dan ook graag met ons publiek. Verwacht u dus maar aan een avond vol mooie muziek, een klank- en lichtspektakel en enkele leuke verrassingen.

De concerten gaan door op vrijdag25 en zaterdag 26 november 2022, telkens om 20u in het OC De Troubadour in Bissegem. Tickets en info via info@mmband.be of 0484/24 23 34 (Tom Vandersarren).

Eindejaarsconcert 25 en 26 november 2022

" Wat ooit begon als een gelegenheidsorkest voor een bruiloft groeide langzaam uit tot een heuse big band. "


Mainstream Music Band LIVE!

vrijdag 29 november 2024
Innuendo, a tribute to Queen (Eindejaarsshow MMB)

zaterdag 30 november 2024
Innuendo, a tribute to Queen (Eindejaarsshow MMB)

Bekijk de volledige agenda
Volg ons ook online!